GATA! Încep demersurile pentru construirea unui McDonald’s de tip drive în municipiul Zalău

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a avut astăzi, 25 martie, o întâlnire cu conducerea McDonald’s România, respectiv cu directorul general Paul Drăgan și managerul imobiliar Mihaela Grosu.
În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte cu privire la deschiderea unui McDonald’s de tip drive în municipiul Zalău, pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 59 (zona Complex Severus).
Documentele de urbansim necesare au fost depuse la Primărie, urmând eliberarea certificatului de urbanism și a autorizației de construire, pentru ca investitorul să poată demara lucrările.
“Am avut, astăzi, o întâlnire cu directorul general și managerul imobiliar al lanțului de restaurante McDonald’s România, în cadrul căreia am discutat despre deschiderea unui McDonald’s de tip drive în municipiul Zalău. Primii pași pentru obținerea documentațiilor de urbanim au fost făcuți, iar până în luna septembrie a acestui an unitatea va fi funcțională. Pe lângă ambientul plăcut de care va beneficia zona la finalul acestui proiect, vor fi create și locuri de muncă, lucru important pentru comunitatea noastră”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *