Gaz Metan, echipa lui Vlad Morar a debutat cu victorie în noul sezon din Liga 1

Formația lui Mihai Teja a învins cu scorul de 1-0 CS Mioveni. Singurul gol al confruntării a fost marcat de căpitanul Nasser Chamed din lovitură de pedeapsă în prima repriză.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Gaz Metan a avut prima ocazie în minutul 6, atunci când Romeo Roberto a șutat din marginea careului de 16 metri, portarul Alin Popescu a respins mingea care a ajuns la Vlad Morar, iar acesta a șutat peste poartă. În minutul 13, Răzvan Grădinaru a pătruns în careul de 16 metri, a șutat iar Alexandru Iacob a atins mingea cu mâna. Centralul George Găman a indicat punctul cu var, iar Nasser Chamed a transformat lovitura de pedeapsă.

În minutul 19, Alexandru Iacob a greșit în apărare, Răzvan Grădinaru a recuperat mingea, a pătruns în careul de 16 metri și i-a pasat ideal lui Vlad Morar care a ratat însă șutul din câțiva metri. De partea cealaltă, Daniel Toma a șutat pe lângă poartă în minutul 39, iar apoi șutul aceluiași jucător din minutul 45 a fost respins în corner de Ioan Filip.

Repriza a doua a fost una de luptă, cu un plus pentru Mioveni care a controlat ostilitățile în teren. În minutul 77, Yuri Matias a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Ștefan Blănaru, iar alb-negrii au rămas în zece oameni. Formația vizitatoare a avut un singur șut pe spațiul porții la o lovitură liberă bătută de Andrei Cristea. De asemenea în minutul 85, Adrian Scarlatache a deviat cu capul peste poarta lui Octavian Vîlceanu după un șut al lui Daniel Toma din marginea careului de 16 metri. Tot cu capul și tot peste poartă a trimis și Ștefan Blănaru în minutul 90, iar partida s-a încheiat cu victoria la limită a alb-negrilor.

Pentru Gaz Metan urmează partida din deplasare cu Farul, programată pe 25 iulie, de la ora 18:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *