,,HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ” – Spectacol muzical-coregrafic dedicat Zilei Unirii Principatelor Române

 

Unirea Principatelor Române sau Mica Unirea va fi marcată și la Zalău într-un spectacol de excepție.

Luni, 24 ianuarie 2022, începând cu ora 17.00, Casa de Cultură a Sindicatelor va fi gazda unui spectacol inedit cu ocazia Micii Uniri. Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor vor urca elevi de la Școala Populară de Arte și Meserii, Ansamblul Folcloric ”Meseșul”, Ansamblul Artistic Profesionist ”Porolissum”.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Primăria Municipiului Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău.

Spectacolul se va desfășura cu respectarea normelor antiepidemice în vigoare. Intrarea, pe bază de bilete, în limita locurilor disponibile, conform reglementărilor. Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot achiziționa de luni până vineri, între orele 8-16, de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și de la Casa Municipală de Cultură Zalău.

ȘCOALA POPULARĂ DE ARTE ȘI MESERII

Cursanți de la clasa de vioară, prof. Ionuț Albert, clasa de canto popular, prof. Claudiu Costinaș și de la clasele de dansuri populare, instructori Doina și Anghel Dușcaș.

ANSAMBLUL FOLCLORIC „MESEȘUL”

Soliști vocali: Oana Sabău, Mădălina Maria Markus, Mădălina Maria Colcer, Denisa Prunian, Denisa Blaga, Lucreția Bolba, Adriana Baciu Bonțe, Camelia Cherecheș.

Coregraf: Radu Mureșan.

Conducerea muzicală: prof. Dorel Ciobanu.

Șef secție: Paula Pop Taloș.

Manager: Daniel Săuca.

ANSAMBLUL ARTISTIC PROFESIONIST „POROLISSUM”

Soliști vocali: Claudiu Costinaș, Andreea Vălean Indrecan, Aurora Moga Popovici, Vasile Coca.

Coregraf: Gabriela Hossu.

Conducerea muzicală: dirijor prof. Ionuț Dârjan.

Manager: Rodica Pop Seling.

Prezentator: Diana Dragoș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *