Handbal: Lucian Bode a sărbătorit al 7-lea titlu pentru Dinamo

 

Ministrul de interne Lucian Bode și Alexandru Rafila, ministrul sănătății, s-au numărat printre personalitățile care au venit sâmbătă după-amiaza în sala Dinamo. Și Marius Niculae, fostul atacant al echipei de fotbal, și-a făcut apariția în tribune.

Dinamo e din nou în sărbătoare. „Dulăii” au sărbătorit sâmbătă un nou titlu în Liga Zimbrilor, competiția pe care au pus monopol în ultimii ani. Dinamoviștii au învins-o pe HC Vaslui, scor 39-29, și și-au adjudecat cea de-a șaptea coroană la rând, a nouăsprezecea din vitrina ce devine din ce în ce mai neîncăpătoare.

Cu trei etape înainte de final, Dinamo avea nevoie de o victorie în fața lui HC Vaslui pentru a-și asigura matematic titlul în liga națională de handbal masculin. A fost doar o formalitate pentru trupa lui Xavi Pascual, ai cărei fani au venit în număr mare în Sala Dinamo, pregătiți pentru fiesta care a început negreșit după meci.

Seara s-a încheiat cu o „ploaie” de confetti și cu mult așteptatul moment în care roș-albii au ridicat deasupra capului trofeul. Handbaliștii au celebrat pe parchet alături de copii, care au savurat din plin ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *