Harta sesizărilor, serviciu online pus la dispoziția cetățenilor pentru semnalarea problemelor din Zalău

Odată cu implementarea proiectului de digitalizare și operaționalizarea celor zece servicii electronice, cetățenii au posibilitatea de a depune sesizări online prin intermediul serviciului “My Zalău”/Harta sesizărilor.
Acesta este un serviciu online pe care Primăria Municipiului Zalău îl pune la dispoziția cetățenilor pentru sesizarea problemelor apărute pe raza Municipiului Zalău, a căror rezolvare este de competența administrației locale. Prin localizarea pe hartă, personalul din cadrul instituției poate interveni pentru remedierea problemelor.
“My Zalău”/Harta sesizărilor poate fi accesat prin intermediul site-ului www.zalausj.ro/ Harta sesizărilor. Odată accesat serviciul, cetățenii pot selecta locația pe hartă, urmând să completeze date cu privire la sesizare: nume, prenume, e-mail, telefon, mesaj și categorie sesizare (ex. salubrizare stradală, semnalizare rutieră, spații verzi/parcuri, transport public, iluminat stradal, lucrări edilitare în desfășurare, mașini abandonate sau parcate neregulamentar, ordine publică, etc.), având posibilitatea de a adăuga inclusiv fotografii.
Odată sesizarea transmisă, aceasta este preluată de către compartimentele de specialitate din instituție și soluționată conform procedurilor, în cel mai scurt timp, în funcție de situațiile semnalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *