HC Zalău joacă la Sfântu Gheorghe împotriva SCM Gloria Buzău – etapa a X-a, ora 16.00 pe TVR1

Pe 18 februarie, HC Zalău joacă la Sfântu Gheorghe cu SCM Gloria Buzău, iar pe 24 februarie joacă în Bucureşti cu Activ Prahova Ploieşti


HC Zalău urmează să joace pe 18 februarie, de la ora 16.00 cu Gloria Buzău, partidă din etapa a X-a și  va fi transmisă de TVR 1. Etapa a XI-a, este programată să se joace Bucureşti, în 24 februarie, unde HC Zalău juca împotriva nou-promovatei Activ Prahova Ploieşti.

În ultimele 5 jocuri directe jucate cu SCM Gloria Buzău, fetele antrenate de Gheorghe Tadici au câștigat de 3 ori. HC Zalău este neînvinsă în utimele trei etape jucate și se află într-o formă bună, în timp ce Gloria Buzău a legat doar două victorii și are o înfrângere în utileme 3 jocuri disputate în campionat.


În clasament Gloria Buzău este pe locul 5 cu 16 puncte, în timp ce HC Zalău se află pe locul 8 cu 12 puncte la egalitate cu HC Dunărea Brăila de pe locul 7.


Din cauza programului echipei naționale de handbal feminin, ultimele etape din tur se vor juca în luna martie. În ultimele patru etape HC Zalău va jucat împotriva echipelor CSM Galaţi, SCM Rm. Vâlcea, Rapid Bucureşti şi CSM Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *