Hoț prins la furat în Carrefour de polițiștii locali din Zalău

Poliția Locală Zalău a fost sesizată că o persoană a tulburat liniștea publică in magazinul Carrefour – Silvania și a sustras din zona de bagaje o plasă cu bunuri și acte.

Astăzi , 01.02.2022 , in jurul orei 16:00 , agentul de paza Carrefour – Silvania a solicitat sprijinul politistilor locali , deoarece un bărbat tulbura ordinea si linistea publica în magazin și a sustras un cater de pe raft. Politistii locali l-au identificat pe numitul M. M., cu domiciliul in sat Bogdana ,l-au îndepărtat din zona și au recuperat caterul.Totodata persoana a fost sancționată contravențional pentru tulburarea liniștii publice si consum de alcool.

Ulterior, la ora 16:40, agentul de pază de la Carrefour a sesizat din nou polițiștii locali ,aflați in patrulare in zona centrală, că unei persoane, i s-a sustras de la locul de bagaje , de la intrarea in magazin , o plasă cu bunuri și acte.
Polițiștii locali l-au identificat în stația de autobuz din zona Bibliotecii pe același M. M , care avea asupra lui, plasa descrisa.
Politistii locali au solicitat prin 112 un echipaj de la Politia Municipiului și l-au predat acestora. Persoana pagubita a depus plângere iar bunurile au fost recuperate in totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *