IMEDIAT DUPĂ COMITEREA FAPTEI, POLIȚIȘTII DIN JIBOU AU PRINS O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Ieri, 29 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au prins în flagrant delict o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, comisă pe strada 22 Decembrie 1989, din Jibou.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, aseară, la ora 20:10, în timp ce o femeie, în vârstă de 54 de ani, din Jibou, se afla pe strada 22 Decembrie 1989, din Jibou, ar fi fost deposedată prin violență de poșetă, de un tânăr de 20 de ani, din comuna Bobota.

După ce ar fi comis fapta, tânărul ar fi fugit cu poșeta sustrasă, însă, în scurt timp, a fost prins de polițiști.

Poșeta și toate bunurile aflate în ea au fost restituite persoanei prejudiciate.

În baza probatoriului administrat de polițiști, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, la propunerea procurorului de caz, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *