În septembrie încep lucrările la Complexul Măgura de 5 milioane euro fonduri europene

Primăria Orașului Șimleu Silvaniei, condusă de cel mai tânăr primar din România, liberalul Cristian Lazăr, aduce vești bune cetățenilor cu privire la o investiție de multe milioane de euro de la Uniunea Europeană.

Administrația publică locală a câștigat un proiect de finanțare pentru construirea Grădinii Măgura, un proiect de 5 milioane de euro pentru care urmează să se demareze lucrările în septembrie anul acesta.

Primarul Cristian Lazăr este preocupat de stadiul fiecărui proiect de investiții al orașului, astfel că organizează permanent întâlniri cu firmele care au câștigat licitațiile și le cere profesionalism în implementarea proiectelor.

În cadrul proiectului se va construi un parc nou, iar grădina măgura va fi modernizată prin valorificarea spațiului de la fosta maternitate, de pe str. Stefanus Martonfy nr. 2. De asemenea se va reabilita mai bine de jumătate din clădirea fostului spital (cunoscut ca Spitalul Pușcaș) și transformarea în bibliotecă modernă și muzeu.

„Lucrăm la proiectul Grădina Măgura!
Sper ca în scurt timp să putem realiza acest obiectiv în valoare de 5 milioane euro, bani europeni. Suntem în grafic cu elaborarea proiectului tehnic, chiar înainte de termen. Și urmează în luna septembrie execuția lucrărilor.
Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea proiectului.
Facem ce trebuie pentru Șimleu!”, transmite primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *