Încep lucrările de reabilitare a podului de la Rus

M

Consiliul Județean Sălaj a predat amplasamentul pentru reabilitarea podului peste Someș de la Rus și urmează să înceapă lucrările.

🌉 Podul peste râul Someș, pe DJ 108S, km 0+300, în localitatea Rus, va fi pus în siguranță în cadrul unei investiții în valoare de 5,4 milioane de lei derulate de către Consiliul Județean Sălaj.

📌 „În această săptămână am făcut încă un pas important în modernizarea infrastructurii rutiere din județ, prin predarea amplasamentului către constructorul care a câștigat licitația pentru punerea în siguranță a podului peste Someș, din localitatea Rus. Aflat într-o stare avansată de degradare, podul necesită intervenții pentru consolidare, pentru creșterea siguranței în exploatare, precum și pentru aducerea lui la o stare tehnică în conformitate cu cerințele de calitate prevăzute de lege”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

➡️Construit în 1977, podul de la Rus are 173 metri lungime și 9,4 metri lățime.

👷 Lucrările vor fi executate de către Asocierea SC Transilvania Grand Construct SRL & SC Frasinul SRL și au o durată de 12 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.