INEDIT! Cea mai sexy și frumoasă ciobăniță din România este din Nadiș, județul Sălaj

Dorina Olăhuț are doar 20 de ani și a fost deja remarcată de ziarele cu profil agricol și a fost plasată pe primul loc într-un top al celor mai frumoase ciobănițe din România. Etalând un aer rebel, tânăra Dorina are pe profilul personal de Facebook poze și cu turma de oi pe care o are în grijă, dar și poze sexy, semn că nu are o problemă în a-și etala frumusețea primită în dar de la MAMA Natură.

Pasiunea pentru oi a moștenit-o de la părinții ei, mari iubitori de animale din satul Nadis orașul Cehu Silvaniei. Tânăra Dorina are grijă de o turmă de peste 300 de oi, și duce mai departe tradiția familiei sale de păstori.

Ziarul de specialitate Agro Info a declarat-o pe Dorina cea mai frumoasă ciobăniță din România, un proiect prin care s-a dorit promovarea femeiilor din această ramură a agriculturii. Alături de sălăjeancă au mai fost selectate tinere din județele Mureș, Suceava și Maramureș.

Dorina Bianca Olăhuţ are 20 de ani, este de loc din Nadis, a terminat liceul la Cehu Silvaniei, iar apoi s-a dedicat în totalitate acestei pasiuni de ciobăniță.

Dorina este mândră de afacerea familiei și vrea să o ducă mai departe. Nu se simte obligată să facă asta și oricând ar putea alege o meserie mult mai bine văzută de opinia publică, însă îi plac foarte mult animalele și a decis să se dedice păstoritului din pasiune pentru agricultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.