Însărcinată în cinci luni, Vlăduța Lupău a povestit ce boală a împiedicat-o să devină mamă mai devreme

Zilele trecute, Vlăduța Lupău a făcut publică cea mai frumoasă veste a vieții sale, aceea că va deveni mămică. La cei 31 de ani împliniți recent, în 8 martie, cântăreața trece prin cea mai bună perioadă a sa. A dezvăluit că va avea un băiețel și că este însărcinată în cinci luni, dar drumul până la aceste momente a fost unul anevoios, scrie profm.ro.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Vlăduța a povestit cum a aflat că este însărcinată. A recunoscut că ea și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, și-au dorit un copil de ani buni, însă o problemă medicală a împiedicat-o să-și îndeplinească visul mai devreme.

„Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii”, a povestit artista care acaparează mereu cele mai înalte poziții în trendingul românesc de pe YouTube.

Vlăduța Lupău, operată de endometrioză înainte de a rămâne gravidă

Deși nu-și dorea să facă publică vestea cam până în preajma Paștelui, Vlăduța a trebuit să spună că este însărcinată pentru că burtica devenea tot mai proeminentă, iar zvonurile apăruseră deja. La tv, cântăreața a mărturisit că a rămas gravidă în mod natural, dar doar după ce și-a tratat o boală care afectează o mulțime de femei.

„Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă. N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu, se întâmplă”, a mărturisit încântată Vlăduța Lupău, spunând și că este fericită că în doar patru luni își va strânge în brațe primul copil, un băiețel.

Vlăduța Lupău a anunțat că e însărcinată într-o zi de sărbătoare

„Minunea mea, azi de Buna Vestire, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc! Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dari de azi încolo (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu! Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc, minune, și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami”, a scris Vlăduța Lupău, în prima scrisoare adresată copilului care va veni pe lume în câteva luni. În dreptul mesajului emoționant, îndrăgita solistă a pus și o imagine în care i se vede burtica proeminentă în toată splendoarea ei. Din poză nu lipsește nici soțul cântăreței, care o sărută tandru pe frunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *