Inter Broker va intermedia polita CASCO pentru compania de transport public din Zalau

Transurbis, compania de transport public din Zalau, a desemnat Inter Broker de Asigurare castigator al licitatiei pentru furnizarea politei CASCO pentru 20 de autobuze electrice.

Valoarea contractului a fost estimata la este de 628.161 de lei, pe o perioada de 12 luni, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SEAP/SICAP (http://www.e-licitatie.ro/pub/procedure/view/100207858/).

Polita a fost semnata pentru suma de 291.200 lei, potrivit anuntului de atribuire (http://www.e-licitatie.ro/pub/notices/ca-notices/view-snc/100319318).

La procedura s-a inscris si Omniasig VIG.

Suma asigurata este egala cu valoarea reala a celor 20 de autovehicule asigurate, respectiv 55.823.923,4 lei, TVA inclus a sistemelor integrate de gestiune si diagnosticare electronica, anunta oficialii companiei de transport.

Potrivit caietului de sarcini, conform acordului cadru se vor acorda despagubiri pentru daunele produse direct de ciocniri, izbiri cu alte autovehicule, dezastre naturale, acte de vandalism, furt sau tentative de furt, avarii produse exclusive anveloperlor prin intepare, taiere etc.

De asemenea, deaspagubiri vor mai fi acordate si pentru daunele produse indirect de incendiu, traznet, furtuna, dar si pentru daunele produse cu prilejul salvarii persoanelor imobilizate in autovehiculul asigurat in urma descarcerarii, dar si de masurile luate in timpul evenimentului asigurat, pentru salvarea acestuia sau a constructiei in care se afla acesta.

Conform documentului, se vor acorda, in cadrul sumei asigurate, despagubiri pentru costuri/cheltuieli efectuate in legatura cu transportul autovehiculului de la locul producerii evenimentului asigurat la atelierul de reparatii cel mai apropiat agreat de producator sau la sediul Transurbis daca, in urma producerii evenimentului asigurat nu poate fi plasat prin forte proprii.

Polita intra in vigoare de la 01.10.2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *