Ionel Ciunt a pregătit 4 noi proiecte în valoare 34 milioane euro cu fonduri europene

Primăria Municipiului Zalău cunoaște o dezvoltare accelerată din anul 2016, imediat după ce primarul Ionel Ciunt a câștigat alegerile și a ajuns la conducerea orașului. Peste 30 de proiecte pe fonduri europene în valoare de circa 100 milioane de euro a reușit Ionel Ciunt să obțină din exercițiul financiar european 2016-2020.

Specialiștii din cadrul primăriei lucrează la capacitate maximă pentru pregătirea noilor proiecte de investiții pentru Muncipiul Zalău, fie pe programe naționale sau fonduri europene.

Potrivit Planului de dezvoltare regională regiunea Nord-Vest 2021-2027, Primăria Municipiului Zalău a pregătit patru noi proiecte de investiții cu finanțare europeană prin POR Nord-Vest, cu o valoare totală de peste 34 de milioane de euro.

  • 1. Modernizare sistem de transport public în comun Zalău – valoare 14 milioane de euro 

  • 2. Modernizare culoar de mobilitate str. Valea Miții – str. M. Eminescu – valoare 12,9 milioane euro

  • 3. Regenerare urbană zona CET Zalău – valoare 4 milioane de euro

  • 4. Amenajarea unui parc în Dealul Morii Zalău -valoare 3,2 milioane de euro

„Dezvoltarea municipiului cu fonduri europene rămâne în continuare o prioritate pentru administrația locală și preocuparea noastră principală este să valorificăm orice oportunitate avem în ceea ce privește atragerea fondurilor europene”, a declarat pentru Ziarul Monitorul de Sălaj, primarul Ionel Ciunt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *