Ionel Ciunt, mesaj de susținere pentru senatorul Pop Gheorghe

Ionel CIUNT,  primarul Municipiului Zalău și președintele PSD Sălaj: Gheorghe POP este senatorul sălăjean atent la nevoile oamenilor și implicat în dezvoltarea societății, care a contribuit la adoptarea unor legi importante pentru români și, implicit, pentru sălăjeni.
Experiența acumulată în domeniul legislativ va contribui semnificativ la susținerea programului de guvernare al Partidului Social Democrat, absolut necesar în această perioadă dificilă.
Dublarea alocațiilor și mărirea pensiilor, majorarea veniturilor populației, sunt doar câteva dintre proiectele susținute de senatorul Pop Gheorghe și dau siguranța unui trai mai bun! Sălăjenii au toate motivele să îi acorde încredere pentru un nou mandat!
Apreciez că buna credință, dorința de a face bine și experiența acumulată sunt atuurile cu care, împreună cu echipa PSD, va veni în sprijinul nevoilor cetățenilor. Succes în câștigarea și exercitarea unui nou mandat de senator!”

PSD Sălaj se bucură de unu dintre cei mai activi parlamentari sălăjeni aflați în funcție, senatorul Pop Gheorghe care și-a depus candidatura pentru al patrulea mandat de parlamentar și a intrat în bătălia electorală din 6 decembrie.

Senatorul Pop Gheorghe deschide lista PSD pentru Senat, iar medicul ortoped Florian Neaga deschide lista PSD pentru Camera Deputaților, fiind une dintre surprizele plăcute ale acestor alegeri parlamentare ce urmează să aibă loc în decembrie.

Pop Gheorghe este senator din anul 2008, iar în actualul mandat 2016-2020 a fost unul dintre cei mai implicați parlamentari sălăjeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *