Ionel Ciunt mulțumit de rezultatul PSD Sălaj, dar a fost o luptă dificilă

Primarul Zalăului și președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt se declară mulțumit de rezultatele obținute de Partidul Social Democrat în Sălaj.

Ionel Ciunt spune că nu a fost deloc ușor să faci campanie electorală în plină pandemie. Liderul PSD spune că lupta electorală în Sălaj a fost mai grea, deoarece social-democrații s-au luptat cu un ministru în funcție Bode, dar și cu Cioloș care este crescut în Zalău.

”Oamenii la nivel național au taxat un guvern care au luat măsuri împotriva lor. O să vedem mandatele pentru fiecare formațiune politică, PSD-ul fiind pe primul loc cu siguranță va merge la președinte cu o prounere de premier. Pe plan local se putea mai bine, dar având în vedere absenteismul de la vort și imposibilitatea de a face campanie electorală așa cum trebuie, în final a dus la scorul pe care îl cunoașteți. În condițiile în care te lupți cu un ministru și în condițiile în care președintele USR-PLUS, Dacian Cioloș își are rădăcile la noi în Sălaj, rezultatul este mulțmitor din punctul meu de vedere”, a declarat Ionel Cunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.