IPJ Sălaj: Peste 4500 de șoferi sancționați pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Poliţiştii rutieri au acţionat în primele trei luni ale acestui an, la nivel judeţean, cu toate aparatele radar, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Peste 300 permise de conducere au fost suspendate.

În perioada 1ianuarie-29 martie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat, la nivel judeţean, cu toate aparatele radar, pentru reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Pe acest segment, în perioada de referinţă au fost desfăşurate 35 de acţiuni, fiind aplicate 4527 sancţiuni contravenţionale.

De asemenea, pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, poliţiştii au reţinut 370 permise de conducere.

Totodată, din cauza nerespectării regimului legal de viteză, în perioada de analizată, pe raza judeţului Sălaj nu au fost înregistrate accidente grave de circulaţie.

Recomandăm, în continuare,  să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie, să adaptaţi permanent viteza de deplasare la condiţiile meteo rutiere şi să efectuaţi orice manevră în condiţii de siguranţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *