IPJ Sălaj transmite un mesaj clar: „Polițiștii au fost, sunt și rămân la datorie, pentru siguranța cetățenilor și a comunității”

Comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj 

În  urma informațiilor vehiculate  în spatiul public cu privire la situația operativă din comunele Românași și Buciumi, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj este abilitat să facă următoarele precizări:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj desfășoară permanent activități în slujba comunității, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

De asemenea, conducerea I.P.J Sălaj a dispus suplimentarea efectivelor care acționează în comunele Românași și Buciumi, pentru prevenirea oricăror evenimente negative și pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Totodată, facem precizarea că, de la începutul acestui an și până în prezent, la Postul de Poliție Românași fost sesizată o singura faptă de furt de cereale, în urma căreia s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări de către polițiști, sub coordonarea unității de parchet competente.

Reiterăm faptul că polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost, sunt și rămân la datorie, pentru siguranța cetățenilor și a comunității.

One thought on “IPJ Sălaj transmite un mesaj clar: „Polițiștii au fost, sunt și rămân la datorie, pentru siguranța cetățenilor și a comunității”

  1. Daca politistii IPJ SALAJ ERAU LA DATORIE, CAZUL NOSTRU ERA SOLUTIONAT CU „BRIO” INCA DIN ANUL 2017. NICI ACUM IN AL 12-LEA CEAS NU-SI FAC DATORIA, PENTRU CA ” DE LA CAP SE-MPUTE PESTELE” ADICA DE LA DOMNUL COMISAR SEF STUPAR MARIUS, CARE A INREGISTRAT PLANGEREA NOASTRA PENALA DIN 28 09 2021 CA PETITIE SI A TRIMIS-O LA POLITIA MUNICIPIULUI ZALAU, DESI ERA DE COMPETENTA SERVICIULUI ECONOMIC DE LA IPJ SALAJ, CA DOAR ERA VORBA DE FALSIFICAREA SITUATIEI FINANCIARE A FIRMEI NOASTRE SC MYA TORGIE SRL CUI 26554336. VOR IAR SA ASTUPE TOTUL, DAR NU LE VOI PERMITE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *