Jandarmii sălăjeni, la datorie de Florii

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii sălăjeni vor acționa zilnic, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor ce se vor afla în spațiile publice. Având în vedere că în această duminică se sărbătoresc Floriile, numărul de jandarmi aflați în teren a fost suplimentat pentru a preîntâmpina orice situații ce pot afecta liniștea publică.

Prin măsurile dispuse la nivel județean, jandarmii vor acorda ajutor și informații utile pentru asigurarea unui climat de normalitate a ordinii publice, cât și pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Reamintim că purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor. Recomandăm ca deplasarea către lăcașurile de cult să se realizeze cu evitarea aglomerărilor.

De asemenea, accesul credincioșilor în lăcașul de cult și în locațiile unde se organizează slujbe și adunări religioase se va face astfel încât să fie asigurată o suprafață suficientă de distanțare fizică între persoanele participante.

Alături de colegii noștri, de la Poliția Națională și celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vom fi prezenți în zonele aglomerate de obicei în perioada sfârșitului de săptămână.

Suntem convinși că la această sărbătoare a bucuriei, respectarea măsurilor de protecție sanitară va fi una asumată și conștientizată, așa încât să ne concentrăm pe prevenirea incidentelor care ar putea afecta ordinea publică.

     Jandarmii sălăjeni urează „La mulți ani!” tuturor românilor care își sărbătoresc ziua onomastică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *