Judecătorii Moldoveanu Costin și Podar Claudiu se „luptă” pentru conducerea Tribunalului Sălaj

Consiliul Superior al Magistraturii a demarat un concurs pentru numirea în funcții de conducere la Judecătorii, Tribunale și Curți de Apel, desfășurat în perioada septembrie – decembrie 2022. 

Cea mai aprigă luptă se dă pentru președinția Tribunalului Sălaj, concurs la care s-au înscris doi judecători experimentați – Moldoveanu Costin și Podar Claudiu Rareș, ambii judecători la Secția civilă a Tribunalului Sălaj.

Judecătorul Moldoveanu Costin este vicepreședintele în funcție a Tribunalului Sălaj după ce a promovat concursul în iunie 2019.

În Sălaj sunt vacante funcțiile de președinte și vicepreședinte al Tribunalului Sălaj, concurs la care sau înscris trei magistrați – judecătorii Moldoveanu Costin și Podar Claudiu Rareș pentru funțica de președinte; iar judecătoarea Liliana Santavan, tot de la Secția civilă s-a înscris la concursul pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalului Sălaj.

Toți cei trei magistrați înscriși în cursa pentru funcțiile de conducere de la nivelul Tribunalului Sălaj au fost admiși la testarea psihologică și au intrat în etapa următoare a concursului.

Astăzi la București are loc ultima etapă din concurs, respectiv susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Șase magistrați participă la concursul pentru înaintarea în gradul profesional

Tot în această perioadă Consiliul Superioa al Magistraturii derulează concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecatorilor organizat in perioada 23 septembrie 2022 – 14 decembrie 2022.

Din Sălaj s-au înscris la concurs un număr de șase magistrați de la Judecătoriile Jibou, Șimleu, Zalău și Tribunalul Sălaj. 

BABOS Florin-Eugen de la Judecătoria JIBOU pentru grad profesional Tribunal

MARINCAŞ Geanina-Ioana Judecătoria ZALĂU pentru grad profesional Tribunal

MERFU-ARON Daniela Tribunalul SĂLAJ pentru grad profesional Curte de apel

MOLDOVEANU Costin Tribunalul SĂLAJ pentru grad profesional Curte de apel

PĂCURAR Andreea Judecătoria ŞIMLEUL SILVANIEI pentru grad profesional Tribunal

SANTAVAN Liliana Tribunalul SĂLAJ pentru grad profesional Curte de apel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *