Județul Sălaj este campionul reciclării la nivel național în 2023

CMID Dobrin este administrat cu succes de către SC Brantner Servicii Ecologice SRL, avându-l în funcția de director pe sălăjeanul Nemeș Ervin – un profesionist în domeniul mediului.
🚮 Având în vedere cifrele pe anul 2023, peste 51,8% din deșeurile din județul Sălaj au fost reciclate în Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din Dobrin, fapt care ne clasează printre primii față de media de doar 14% din România.
În ceea ce privește depozitarea deșeurilor, chiar și după 8 ani, doar 58,3% din suprafața de depozitare a deșeurilor în CMID Dobrin este plină, lucru care se datorează reciclării sporite.
💯Aceste rezultate arată, de asemenea, că Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor din județul Sălaj funcționează bine, însă, pentru atingerea obiectivului Uniunii Europene 2025, care necesită un minim de 55% reciclare, este necesară atitudinea conștientă pro mediu a populației.
„De aceea atragem atenția tuturor locuitorilor să își colecteze selectiv deșeurile pentru a proteja mediul nostru! Multumesc!”, transmite directorul CMID Dobrin, Nemeș Ervin.

One thought on “Județul Sălaj este campionul reciclării la nivel național în 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *