La Boghiș a fost inaugurat un parc nou de joacă pentru copii

Cu ocazia zielelor Comunei Boghiș, în comunitate a fost inaugurat un parc de joacă nou și modern, mult dorit de locuitori. Cetățenii din Boghiș și-au îndeplinit vechea dorință: până acum, din cauza lipsei de teren, administrația locală nu a putut înființa un loc de joacă, dar recent au cumpărat o casă veche lângă școală, au demolat-o și au creat un loc de joacă nou și modern.

Înregistrări ale autorului

Sâmbătă dimineața, localnicii au putut participa la ceremonia de inaugurare a locului de joacă. Primarul István Bernáth a spus că pentru ei, orice investiție sau facilitate este o bijuterie și este o mare plăcere dacă pot da rezultate, cum ar fi locul de joacă care a fost inaugurat.

„Am cumpărat o casă cu teren în zonă acum doi ani. Nu era în proprietatea primăriei, dar am reușit să o luăm. În principal pentru că este lângă școală, iar parcarea a fost întotdeauna o mare problemă, așa că asta se poate rezolva acum”, a spus el, adăugând: echipamentul pentru locul de joacă a fost achiziționat anul trecut cu o sumă minimă, anul acesta a fost stabilit. sus cu muncitorii primăriei în pregătirea zilei familiei.

„Nu este o investiție mare, nu am cheltuit mulți bani pe ea, dar este și o bijuterie pentru noi și îi rog pe toată lumea să o privească ca pe valoarea noastră, pe care o oferim cu mare drag acelor copii”, a conchis primarul.

La ceremonie a fost prezent și parlamentarul UDMR Seres Dénes, care a subliniat că Boghiș-ul a cunoscut o mare dezvoltare în ultimele aproape două decenii. A apărut ca un sat, o comunitate independentă, sa guvernat singur și și-a ales lideri pricepuți. Datorită acestui fapt, în Boghiș sunt furnizate aproape toate serviciile: rețelele de canalizare și apă, iar școlile și clădirile publice au fost renovate. Toate acestea pentru a-i face pe localnici să se simtă ca acasă.

În plus, comunitatea se caracterizează prin centrarea în familie, ceea ce este exemplar, deoarece nu este prima dată când satul organizează o zi a familiei. În acest moment, cei mici și mari ai comunității ies pe terenul de fotbal, coc, gătesc și se distrează. Toate acestea înseamnă întărirea familiei și a comunității. Cu atenția cuvenită, mână în mână și cooperare, obțin rezultate spectaculoase. Locul de joacă servește și pentru a-i face pe copii să se simtă bine. Între timp se construiește sala de sport, iar aceste lucrări servesc ca oamenii să se simtă ca acasă, să stea acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *