Legile Educației au fost promulgate de președintele României, Klaus Iohannis


Legile Educației au fost promulgate de președintele României, Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. La eveniment au participat președintele Senatului și al Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă, miniștrii PNL, parlamentari, dar și reprezentanți ai sistemului de învățământ.
Noile legi ale educației, susținute și promovate de PNL, au ca scop îmbunătățirea calității învățământului și sprijinirea cadrelor didactice. La nivel preuniversitar, se introduc programe pentru reducerea abandonului școlar, combaterea violenței școlare, dar și măsuri de sprijin pentru elevii din medii defavorizate. Profesorii care predau în comunitățile defavorizate vor beneficia de prime de instalare și acces la formare continuă. În învățământul universitar, sunt vizate reducerea abandonului școlar, extinderea educației duale, dar și consolidarea integrității academice.
,,Contez pe implicarea și hotărârea factorilor de decizie, pentru a transforma „România Educată” din ideal în realitate. Este responsabilitatea noastră să încurajăm tinerii să-și atingă potențialul și să oferim viitoarelor generații instrumentele de care au nevoie pentru a naviga cu succes într-o lume în perpetuă schimbare.”, Klaus Iohannis, președintele României.

One thought on “Legile Educației au fost promulgate de președintele României, Klaus Iohannis

  1. De ani de zile bat moneda pe construirea unei fabrici de ULEI DE NUCĂ, pe teritoriul Zalaului , dar se pare ca le trece prin urechi ca vintul ‼️⁉️
    In schimb darima fabricile vechi una după alta și dau autorizații doar ptr supermarcheturi și Sali de Nunti , fără parcări supraetajate ‼️‼️⁉️
    Instituția “ Arhitectul Sef” pe județ este varza !!!
    Dacă nu faceți un centru de colectare ptr Nuci și o fabrica de ulei , mai bine ascundetiva ‼️‼️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *