Let’s Do It, România! organizează la Zalău – Ziua de Curățenie Națională! pe 18 septembrie 


Sute de voluntari sălăjeni din mai multe localități și-au anunțat intenția de a participa, iar coodronatorul evenimentului, Corina Țurcaș a anunțat deja principalii parteneriMulticom și Brantner Enivornment


Let’s Do It, Romania! organizează Ziua de Curățenie Națională! pe 18
septembrie! Hai și tu alături de cei peste 1.9 milioane de voluntari care vor face
curățenie în toată țara într-o singură zi.
Let’s Do It, Romania! se pregătește de cea de-a 8-a zi de Curățenie Națională, eveniment
care anul acesta va avea loc pe 18 septembrie, zi în care voluntarii vor strânge deșeurile
din natură.  Tot pe 18 septembrie, 175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri.
Toți cei care locuiesc în județele Alba, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov,
București/Ilfov, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Harghita,
Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Satu Mare, Suceava,
Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și vor să contribuie la o țară mai curată,se pot
În Sălaj coordonatorul acțiunii este Corina Țurcaș – foarte cunocută pentru numeroasele acțiuni de caritate și voluntariat deja realizate în tot județul. Corina spune că s-au anun’at voluntari din Zal[u, dar și din multe alte localități din județ.
„Anunt localitatile in cazul in care cei din zonele respective doriti sa va alaturati lor,dati un semn si va pun in legatura cu coordonatorii grupurilor pentru a-i sprijini in demersul lor de a curata gunoaiele…Jibou,Simleu Silvaniei, Bobota, Chiesd, Ortelec, Mirsid, Pausa, Varsolt, Galpaia, Criseni ar putea fi mai multe localitati implicate daca un singur om ar avea initiativa si ar mai convinge cativa prieteni sa i se alature”, transmite Corina Țurcaș. 
Mănușile de lucru pentru voluntari sunt asigurate de Multicom 
„Multumesc mult si de aceasta data pentru sprijin. Intr-adevar Multicom e o firma care se implica in comunitate,avem deja mai multe colaborari bifate cu succes,pentru ca seriozitatea este principala caracteristica cu care as asocia numele acestei societati,iar pentru administrator,domnul Iepure,tot respectul si stima din partea mea. Daca toate firmele cu potential financiar mai mare ar investi in comunitate, noi cetatenii am avea mult de castigat, dar cu siguranta si ei”, spune Corina Țurcaș. 

Firma de salubrizare Brantner un partener de tradiție pentru campania Let’a do it România

„Un alt partener de nadejde in actiunea de curatenie nationala Let’s do it Romania ce va avea loc in data de 18 septembrie,este firma Brantner Salaj ,fara de care munca voluntarilor ar fi in zadar…de cativa ani ma bucur de o colaborare foarte buna,la fiecare actiune de ecologizare m-am putut baza pe oamenii delegati sa imi fie sprijin,fie ca au coordonat,au fost voluntari sau au colectat sacii cu gunoaie…iar in acest an ne vor pune la dispozitie si sacii necesari acestei activitati”, transmite Corina. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *