Liberalii își aleg vineri noul subprefect al Sălajului în prezența ministrului Bode

M

Ministrul Lucian Bode are programată sâmbătă o vizită oficială în comuna Surduc, unde alături de primarul Alin Băbănaș și președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, vor participa la inaugurarea podului rutier peste Someș de la Turbuța, o investiție de aproximativ 3 milioane de euro.

Înainte de acest eveniment istoric pentru comuna Surduc, ministrul Lucian Bode a convocat o ședință vineri la sediul PNL Sălaj, la care vor participa toți liderii importanți din județ, primari, consilieri județeni și locali, cu scopul de a fi ales viitorul subprefect al județului Sălaj.

Surse din cadrul PNL Sălaj spun că favorit pentru funcția de subprefect al județului Sălaj este Romeo Sârca, actual director adjunct al Agenției Județene de Forță de Muncă Sălaj (AJOFM) și fost subprefect în perioada martie 2020 – martie 2021.

Din păcate fostul prefect și subprefect liberal Virgil Țurcaș a decedat pe 21 iunie în satul Hurez, Comuna Horoatu Crasnei, după ce o furtună a dărâmat un foișor care a căzut peste acesta. Virgil Țurcaș a intrat în stop cardio-respirator și chiar dacă echipajemele medicale s-au luptat ore în șir pentru al readuce la viață, inima acestuia a încetat să mai bată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *