Liderii Cristian Terheș și George Simion au bătut palma și pregătesc un eveniment pe 15 ianuarie la Zalău

Liderii a două partide aflate în opoziție – PNȚCD și AUR, reprezentați de europarlamentarul Cristian Terheș și deputatul George Simion pregătesc proiecte comune atât la nivel național, cât și la nivelul județului Sălaj.

Cei doi lideri politici s-au întâlnit deja la finalul anului trecut și au pus bazele unei colaborări mai strânse în anul 2022.

Europarlamentarul Cristian Terheș anunță deja primul eveniment de mare amploare care va avea loc la Zalău pe 15 ianuarie și la care va participa și liderul AUR, George Simion.

„Am avut placerea de a-l primi pe data de 31 decembrie 2021, la sediul PNTCD Salaj din Zalau, pe George Simion, co-presedinte AUR, in timp ce acesta era in trecere prin judet, ocazie cu care am discutat o serie de subiecte de interes comun. Ne-am mai intersectat prin tara in ultimii 2 ani, insa era culmea ca acum, trecand prin Zalau, in timp ce venea din Maramures, sa nu ne fi revazut.

Pe data de 15 ianuarie va fi o intalnire cu publicul la Zalau, la care voi participa impreuna cu George Simion”, transmite europarlamentarul Cristian Terheș, liderul PNȚCD Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *