Liderii PSD, Ionel Ciunt și Vlad Pașcalău, au adus Caravana Educației la Sâg

Elevii clasei a VIII-a din comuna Sag vor beneficia de sprijin pentru promovarea evaluării naționale, prin intermediul proiectului #CaravanaEducației, inițiat de TSD România
Prin implicatea președintelui PSD Sălaj, Ionel Ciunt și a președintelui TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, autobuzul a poposit astăzi, 26 mai, la Sâg. Caravana Educației este un proiect aflat la a două editie și urmărește implementarea unui program de “meditatii” care cuprinde un set de 10 lecții la materiile limba română și matematică.
Autocarul este organizat sub forma unei săli de clasă, cu scaune, pupitru de scris, ecrane pe care pot prezența lecțiile, flipchart si tablă. În această “sală” inedită s-a desfășurat astăzi o lecție din cele 10.
La eveniment au participat primarul Comunei Sâg, Florian Bonțe, președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, secretarul general al PSD Sălaj, Dan Ghiurco, președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, consilierul municipal Zalău, Anda Ciobanu, consilierii județeni Ovidiu Costinaș și Pop Gheroghe, dar și foarte mulți tineri și elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *