Liderii PSD Șimleu Silvaniei au marcat Ziua Pământului printr-o acțiune de ecologizare

Natura ne dăruiește in fiecare zi clipe de relaxare, de frumusețe, de pace sufletească.. Pădurea ne dăruiește aerul pe care-l respirăm, și pe care ni-l dorim curat, lipsit de impurități generate de iresponsabilitate umană.

Si pentru că in fiecare zi ar trebui să omagiem natura, nu doar de Ziua Pământului, domnul Romeo Sabou a reusit să adune in jurul său azi o echipă frumoasă, responsabilă, iubitoare de mediu, de natură, și dornică de a aduce puțină lumină” prin padurea de pe Dealul Sfânt din Șimleu Silvaniei.

De ce azi? Pentru că fiecare din noi am dorit sa participăm la această actiune, si a fost minunat! De la mic la mare, membri si simpatizanti ai organizatiei PSD Simleu Silvaniei, conducerea organizatiei, consilieri locali , parteneri au spus un mare DA pentru un mediu curat si sanatos.

Au participat, printre alții, Cristi Opris si Gabi Seute – consilieri locali PSD, Dan Silvasan-consilier local PRO Romania, presedintele organizatiei, Dorel Andrei. Organizarea si tot ce-a fost necesar au fost asigurate de Romeo Sabou – candidatul PSD la Primaria Orasului Simleu Silvaniei.

Atunci cand exista o buna colaborare, totul iese perfect! Ne alaturăm astfel organizatiilor PSD din judet si din țară care lupta pentru SIGURANȚA UNUI VIITOR CURAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *