Liderii USR-PLUS acuză PNL-ul lui Bode de mizerii electorale

Mai mulți lideri ai USR PLUS Sălaj au postat pe Facebook mesaje prin care acuză PNL-ul condus de ministrul Lucian Bode că încalcă legile electorale și joacă murdar pe ultima sută de metri înaintea votului de duminică.

„Deși campania electorală s-a încheiat, în Sălaj asistăm la practici total în contradicție cu democrația, legea și bunul simț.

Un competitor electoral, prin intermediul efectivului de partid, transmite mesaje spre membrii și simpatizanții USR PLUS spunându-le că au o înțelegere la nivel de județ cu noi și îi îndeamnă să îi voteze pe ei.

Condamnăm astfel de practici ce țin de trecutul întunecat al României și îi asigurăm, pe toți membrii și simpatizanții noștri, că Alianța USR-PLUS nu are nicio înțelegere cu niciun partid politic.

⚠️ Lupta noastră este pentru a scăpa de vechile metehne ale clasei politice și de a trimite în parlament oameni cu abordări sănătoase, care să fie în slujba comunității, nu a unor găști de partid sau a unor politruci care, odată ajunși la putere, se cred stăpâni inclusiv pe votul alegătorilor”, este mesajul subtil și cu subînțeles al unui lider USR-PLUS la adresa PNL Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *