Lucian Bode: ”În cele din urmă efortul nostru comun a dat roade”

La final de pandemie, cel puțin oficial, ministrul de Interne Lucian Bode face un bilanț a ceea ce a însemnat efortul comun de a o depăși.

“România a parcurs timp de mai bine de doi ani una dintre cele mai dificile perioade din istoria recentă. Chiar dacă a fost o perioadă plină de provocări, în cele din urmă efortul nostru comun a dat roade. Mulțumesc românilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă, pentru că au înțeles să respecte regulile de protecție sanitară și au ales să se vaccineze, limitând astfel răspândirea pandemiei de Covid – 19. Mulțumesc, de asemenea, tuturor angajaților MAI care și-au făcut datoria pentru binele românilor. Împreună am reușit să depășim momente grele, iar această încercare ne va da puterea să trecem peste toate provocările pe care ni le rezervă viitorul”, a transmis ministrul afacerilor Interne, Lucian Bode.

Începând cu data de 9 martie, ora 00.00, și-a încetat aplicabilitatea Hotărârea Guvernului nr. 171 din 3 februarie 2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, au încetat toate restricțiile, precum și restrângerea sau interzicerea unor activități așa cum erau prevăzute în actul normativ menționat.

3 thoughts on “Lucian Bode: ”În cele din urmă efortul nostru comun a dat roade”

  1. Când aveți timp să vă ocupați și de medicii din centrele medicale județene a ministerului întrucât își bat joc și de angajați și de pensionari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *