Lucian Bode lasă PNL Sălaj pe mâna lui Dinu Iancu-Sălăjanu, noul președinte

M

Ministrul Lucian Bode aflat la sfârșitul acestei săptămâni în regiunea de Nord-Vest a țării, a profitat de timp și a organizat astăzi o ședință de partid în care a decis să predea conducerea Filialei PNL Sălaj lui Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj

Dinu Iancu-Sălăjanu va conduce interimar PNL Sălaj până la noile alegeri interne.

Lucian Bode este omul care a avut încredere în Dinu Iancu-Sălăjanu și l-a propulsat în fotoliul de președinte al CJ Sălaj.

„Am predat astăzi ștafeta PNL Sălaj după 14 ani în care am condus destinele acestei filiale, alături de o echipă minunată, alături de oameni care au pus suflet în tot ceea ce am construit.

Voi fi în continuare parte din echipa PNL Sălaj, dar din postura de membru și vom continua să dezvoltam împreună proiectul liberal.

Mi-am asumat poziția de Secretar General al partidului la nivel național, iar decizia de a renunța la mandatul de președinte al filialei PNL Sălaj este urmarea firească a acestui fapt.

Începând de astăzi, interimatul filialei a fost preluat de către Dinu Iancu-Sălăjeanu, Președintele Consiliului Județean Sălaj si am încredere că intrarea în această nouă etapă din viața filialei noastre este una care să ne consolideze ca echipă.

Rămânem uniți în jurul obiectivelor fixate si hotărâți să facem performanță în administrația locală și la guvernare.

Vreau să le mulțumesc liberalilor sălăjeni pentru suportul și încrederea acordate.
Am dus multe bătălii politice, vor urma și altele poate mai grele, dar de fiecare dată sentimentul că ai creat o echipă solidă este unul care te motivează și te face să mergi mai departe.

Vom răspunde împreună tuturor provocărilor care vor urma și sunt convins că filiala PNL Sălaj va performa și pe viitor”, transmite ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

#echipaPNLSalaj
#impreunadezvoltamSalajul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *