Lucian Bode: „PNL a luat o decizie foarte clară, Florin Cîțu și nu avem alte variante”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, marți seară, la Antena 3, că singura variantă a liberalilor pentru propunerea de premier este Florin Cîțu.

Bode a infirmat zvonurile conform cărora ar fi una dintre propunerile de premier și a criticat faptul că PSD USR și AUR ”au dărâmat guvernul fără a veni cu o soluție”.

Ministrul a mai spus că USR ar vrea înapoi la guvernare, dar ”să stabilească ei” propunerea de premier a PNL:

”Am asistat la o dărâmare a Guvernului de către o coaliție PSD USR AUR fără a veni cu o soluție. PSD nu vrea cu PNL, nu vrea cu USR, nu vrea cu AUR, vrea ce este imposibil, guvern de tranziție cu alegeri anticipate. AUR nu știe ce vrea. USR vrea cu PNL, dar să stabilească ei. Chiar dacă de astăzi vom avea propuneri limitate, așa cum ieri am adoptat decizii foarte importante pentru români, mâine vom avea ședință de Guvern. PNL guvernează, vom merge la Cotroceni așa cum a anunțat președintele României. PNL a luat o decizie foarte clară: Florin Cîțu este propunerea noastră ca prim-ministru și nu avem alte variante pe care unii le lansează”, a declarat Lucian Bode, marți seară, la Antena 3.

2 thoughts on “Lucian Bode: „PNL a luat o decizie foarte clară, Florin Cîțu și nu avem alte variante”

  1. Ministrul afacerilor interne face afirmații împotriva propriilor idei,asta în cazul în care dispune de așa ceva!Soluția propusă de „geniul c u gacii sparți în cur”de pe malulBarcăului este total împotriva voinței lui!El vrea să fie premier da’Plăvanul nu-l vrea,e prea deștept,creierul și „teza de doctorat „sânt păstrate la naftalină!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *