Lucian Bode, secretar gen. PNL: ”PPE va fi principala forță politică a Uniunii Europene”

În contextul congresului Partidului Pupular European, desfășurat săptămâna aceasta la București, secretarul general al PNL, Lucian Bode, și-a exprimat convingerea că PPE va câștiga alegerile și va fi și pentru următorii 5 ani ”principala forță politică a Uniunii Europene”.

”Am arătat că PPE este cel mai mare și mai influent partid de la nivelul UE. Am arătat că PPE este vocea tuturor europenilor și garantul prosperității în toate colțurile Europei, iar PPE merită să fie la conducerea Uniunii Europene.”, transmite Bode.

În mesajul său, postat pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal, Bode susține că ”angajamentul ferm al PPE” de a spriji aderarea deplină a României la Spațiul Schengen nu poate fi privită altfel decât ca pe o ”victorie politică” atât pentru România, cât și pentru PNL.

”Una dintre cele mai importante concluzii ale Congresului Popularilor Europeni este că vocea României este auzită și ascultată de liderii populari europeni.”, a mai transmis Bode.

Lucian Bode, mesaj războinic pentru ”extremiști”

Secretarul general al PNL este convins că Ursula von der Leyen, cea pe care PPE a desemnat-o în cadrul congresului de la București ca fiind viitoarea candidată la funcția de președinte al Comisiei Europene, are toate șansele să triumfe la viitoarele alegeri europarlamentare.

Totodată, Lucian Bode a făcut referire și la ”extremiștii care astăzi fac gălăgie la porțile Europei”, despre care spune că vor fi învinși ”fără drept de apel” la următorul scrutin.

”Astăzi, ne-am unit forțele și am votat candidatul PPE pentru președinția Comisiei Europene și strategia electorală pentru alegerile din acest an decisiv. PNL a sprijinit candidatura doamnei Ursula von der Leyen, cel mai bine pregătit candidat și cu cele cele mai mari șanse de a câștiga acest mandat.

PPE își propune să câștige alegerile europene și să fie în continuare principala forță politică a Uniunii Europene. Sunt convins că la următoarele alegeri forțele democratice îi vor învinge fără drept de apel pe extremiștii care astăzi fac gălăgie la porțile Europei.

Sunt convins că democrația va triumfa și același lucru se va întâmpla în toate statele Uniunii Europene, unde PPE este credibil și generează prosperitate”, a mai spus Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *