Lucrări avansate la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu”  din Zalău

➡️Cu finanțare din fonduri europene, Primăria Municipiului Zalău are în implementare un proiect de reabilitare și creștere a eficienței energetice a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din municipiu.

✅La acest obiectiv, lucrările sunt realizate în proporție de 80 la sută, fiind finalizate investițiile la corpurile A, B și C, iar în prezent se lucrează la sala de sport și la modernizarea rețelelor exterioare de iluminat public, alimentare cu apă și hidranți.

▪️La cele trei corpuri ale clădirii au fost executate lucrări de termoizolare și refacere a finisajelor exterioare, modernizarea instalațiilor sanitare, termice și electrice, refacerea în totalitate a șarpantei, înlocuirea geamurilor și a ușilor interioare și exterioare, recompartimentări interioare pentru amenajarea grupurilor sanitare accesibile persoanelor cu dizabilități, refacerea finisajelor interioare, realizarea de rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități și refacerea trotuarelor de protecție.

▪️La sala de sport au fost executate reparații la acoperiș și au fost înlocuite geamurile și ușile interioare și exterioare, cât și instalațiile sanitare, termice și electrice. În prezent se lucrează la termoizolarea clădirii, refacerea suprafeței de joc și se execută finisajele interioare pe holuri, în vestiare, la grupruile sanitare și la cabinetul medical. De asemenea, pentru a asigura condiții optime desfășurării competițiilor sportive, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 203/24 iunie 2021 a fost aprobată executarea unor lucrări suplimentare, în valoare de 713.862,21 lei, constând în înlocuirea pardoselii.

▶️Lucrările sunt executate de SC Drum Construct SRL, valoarea contractului este de 11.302.560,23 lei, iar termenul de finalizare al lucrării este în luna decembrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *