Luni 30 noiembrie comuna Crișeni iese din carantină și revine la normal

În urma analizei de risc epidemiologic, realizată de Directia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, la data de 15 noiembrie a fost inițiată procedura de carantinare a localității Crișeni, rata incidenței fiind de 11,46/1000 de locuitori.

După 14 zile de restricții aspre comuna Crișeni a învins CORONAVIRUSUL și poate reveni la la viața normală.

Din data de 30 11 2020 ORA 05.00 LOCALITATEA CRISENI iese din CARANTINAREA ZONALĂ ,

Conform HOTARARII 89 din 28 noiembrie 2020 a COMITETULUI PENTRU SITUATII DE URGENTA SALAJ.

„Vreau sa-i multumim bunului Dumnezeu pt ajutor , dumneavoatra tuturor cetatenilor din localitatea Criseni si celor din comuna, Instituției Prefectului celorlalte Institutii ale Statului implicate , personalului Primariei Criseni si Consiliului Local privind respectarea regulilor impuse de CARANTINAREA ZONALA .

Am pornit in momentul carantinarii cu o incidența de 11,46 la mie iar azi avem 4, 11 la mie incidența .O scădere semnificativă in comparatie cu alte localități .

Va rog si va îndemn pe toti cetățenii Comunei Criseni sa continuam sa păstram regulile de purtare a măștii si dezinfectare !!!

SFINTELE SARBATORII CARE VIN SA VA GĂSEASCĂ CU : SANATATE , CREDINTA SI MULTA LINISTE SUFLETEASCA ALATURI DE CEI DRAGI .

DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE COMUNA CRISENI SI ROMÂNIA

P.S :NU VOR MAI FI NECESARE DECLARATIILE PE PROPRIA RASPUNDERE IN LOCALITATEA CRISENI !!!”, a transmis primarul comunei Călin Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *