Magistrații Judecătoriei Zalău anunță că suspendă protestul și își reiau activitatea

COMUNICAT DE PRESĂ

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Judecătoriei Zalău aduce la cunoştinţa mass – media că în data de 16 ianuarie 2024 ora 13:00 a avut loc Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Zalău în vederea reanalizării situaţiei în ceea ce priveşte protestul adoptat prin Hotărârea Adunării Generale a Judecătorilor din cadrul Judecătoriei Zalău nr. 1/08.01.2024.

Prin Hotărârea nr. 2/16.01.2024, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Judecătoriei Zalău a hotărât, cu unanimitate de voturi:

Art. 1.  Suspendarea formei de protest adoptată prin Hotărârea nr. 1 din data de 08 ianuarie 2024 a Adunării generale a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Zalău, cu consecinţa reluării activităţii începând cu data de 17 ianuarie 2024 şi până la data de 9 februarie 2024, inclusiv, când se va desfăşura o nouă adunare generală şi se va reanaliza situaţia (unanimitate).

Art. 2. Susţinerea protestului desfăşurat de către personalul auxiliar de specialitate şi conex din cadrul Judecătoriei Zalău, protest declanşat în baza Hotărârii Adunării generale extraordinare a Sindicatului Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial din data de 9 decembrie 2023, cu condiţia neafectării bunei desfăşurări a şedinţelor de judecată (unanimitate).

Considerentele Hotărârii nr. 2/16.01.2024 au fost aduse la cunoștința publicului prin afişarea hotărârii pe uşa principală de intrare a instanţei, pe uşa sălilor de judecată unde sunt programate şedinţe de judecată şi pe pagina de internet a Judecătoriei Zalău.

PURTĂTOR DE CUVÂNT 

Judecător delegat în cadrul

Biroului de Informare şi Relaţii Publice,

     BALAZS SZILARD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *