Marcel Ciolacu declară că PSD va câștiga toate rândurile de alegeri, în caz contrar va demisiona

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus membrilor partidului care sâmbătă au participat la conferinţa de alegeri a conducerii organizaţiei judeţene Satu Mare că dacă PSD nu câştigă toate cele patru rânduri de alegeri de anul acesta, va pleca din fruntea partidului. El spune că şi-ar dori să nu fie exclus şi dă asigurări că nu îşi va înfiinţa altă formaţiune politică, aşa cum au făcut unii dintre predecesorii săi, potrivit News.ro.

„Este un an provocator anul 2024. Un an unde categoric că îmi doresc ca PSD să câştige toate rândurile de alegeri. Categoric, că dacă nu le câştigăm, plec acasă. La un moment dat, toate funcţiile sunt vremelnice, durează mai puţin sau mai lung”, a spus șeful PSD.

„Eu, Marcel Ciolacu nu aş fi realizat nimic şi nu aş fi stat în fruntea partidului peste trei ani de zile dacă nu aş fi avut cea mai bună echipă din istoria PSD. Ăsta este adevărul. Asta este politica! Nu ne trebuie niciun consilier care să ne spună când e momentul să faci pasul, lateral sau înapoi. Cu adevărat, mi-aş dori să nu mă excludeţi, fiindcă eu am înţeles aceste reguli, dar sunt nişte reguli care ţin de bun simţ. Nu există liderul maxim, s-au dus acele poveşti! PSD a fost puternic în momentul în care a avut echipe puternice”, a adăugat Marcel Ciolacu sâmbătă, la Satu Mare.

Afirmaţia a fost făcută după ce Ciolacu a spus că nu îşi va înfiinţa alt partid dacă va fi dat afară din PSD.

„Am promis că nu am să-mi fac un partid după ce colegii mei or să mă excludă din partid, fiindcă, de obicei, aşa facem cu preşedinţii partidului. Dar eu o să mă ţin tare şi îmi pun speranţele în Lucian Romaşcanu că o să mă ţină măcar preşedinte de onoare la Buzău”, a mai spus Ciolacu în acelaşi discurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *