Marcel Zaharia PNL și Robert Szilagyi UDMR sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Sălaj

Astăzi noul președinte al CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjeanu și-a preluat mandatul de șef al județului pentru mandatul 2020-2024. La ceremonia festivă au participat ca oaspeți vicepremirul Raluca Turcan și ministrul Lucian Bode.

Au depus jurământul un număr de 29 de consilieri locali și a fost constituit noul Consiliu Județean. A lipsit Florin Florian, fostul prefect al județului.

Ședința s-a derulat fără evenimente majore, fiind vizibil emoțiile consilierilor județeni. Nu mai puțin de 17 consilieri județeni sunt noi, la primul mandat.

Fiecare dintre cei care au luat cuvânt, toți au îndemnat la colaborare și la dialog pentru ca lucrurile să funcționeze înspre binele sălăjenilor.

Este deja notoriu faptul că PNL și UDMR și-au dat palma și vor realiza o majoritate pentru următorii patru ani, astfel că UDMR și-a anunțat propunerea de vicepreședinte în persoana lui RObert Szilagyi – președinte executiv UDMR Sălaj, iar liberalii urmează să-l propună pe un post de vicepreședinte pe Marcel Zaharia – secretar general PNL Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *