Mascații și Poliția au făcut percheziții la vânzători de haine contrafăcute

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat ieri două percheziţii domiciliare, în municipiul Zalău, la persoane bănuite de punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Peste 260 de articole de îmbrăcăminte şi produse de marochinărie au fost indisponibilizate.

La data de 21 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Zalău, în cadrul unui dosar penal în care continuă cercetările pentru infracţiunea de punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 265 de articole de îmbrăcăminte şi produse de marochinărie susceptibile a fi contrafăcute.

Un mandat de aducere a fost pus în aplicare.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în vederea administrării întregului probatoriu.

La percheziţii au participat şi poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *