Mesajul cutremurător al mamei Denisei, care cere ajutorul lui Dumnezeu/ Denisa este în comă la spital

Cornelia Chiș, mama Denisei, cea care a fost bătută cu bestialitate și desfigurată de către Calotă Răzvan Marcel – arestat pentru 30 de zile, a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care invocă puterea divină și cere tuturor celor care o cunosc pe Denisa să se roage pentru a-și reveni din comă. Camelia Chiș cere ajutorul lui Dumnezeu pentru că doar cu ajutorul Lui și prin rugăciune, Denisa poate fi salvată, consideră aceasta.

Denisa se află în comă la spitalul din Zalău, unde este internată la Secția Terapie Intensivă, fiind intubată și ventilată mecanic. Practic Denisa se zbate între viață și moarte, iar la acest moment doar aparatele o mai țin în viață.

„Rugăciunea este fapta cea mai mare a lumii, ea este arma cea mai tare , căci în această situație numai Dumnezeu și rugăciunea ne mai poate ajuta . Cu inima zdrobită și cu sufletul îndurerat rog pe Dumnezeu sa ne ajute in aceasta situatie .Iubita mea fetiță trebuie să lupte ca sa iasă din comă . Să ne rugam pentru acest suflet minunat”, este mesajul postat de Camelia Chiș, mama Denisei.


Denisa Lidia Câmpean este născută în satul Solomon, comuna Gârbou, are 20 de ani și mai are un frățior. Denisa îl cunoștea pe Calotă Răzvan de mai bine de doi ani și erau iubiți.

Calotă Răzvan are 25 de ani, locuiește în Zalău, mai are o soră mai mică și a mai făcut pușcărie fiind recedivist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *