Mesajul secretarului de stat Bogdan Ilea cu ocazia Zilei Polițistului de Penitenciare

 

Secretarul de stat în Justiție, Bogdan Ilea, a transmis un mesaj tuturor poliţiştilor de penitenciare, într-un cadru festiv și în prezența ministrului Justiției, Alina Gorghiu.


29 iunie – Ziua Polițistului de Penitenciare

Astăzi, în ziua Sfinților Petru și Pavel, am sărbătorit atât aceasta zi importantă, cât și o zi specială pentru toți angajații din sistemul penitenciar.

Am fost invitați să participăm la evenimentul organizat de Administrația Națională a Penitenciarelor, alături de doamna Alina Gorghiu, Ministru al Justiției, pentru a marca această ocazia.

Cu acest prilej, am dorit să evidențiem și să premiem patru polițiști de penitenciare, printre care se numără doamna Pop Alina Diana de la Penitenciarul Bistrița. Doamna Pop s-a remarcat prin implicarea sa în activități de sprijinire a copiilor proveniți din medii defavorizate. Este demn de apreciat faptul că, pe lângă munca sa în sistemul penitenciar, această polițistă de penitenciare găsește resursele și energia necesare pentru a se implica în cauze nobile. Mai mult, am fost mândru să aflu că această persoană deosebită este originară din Sălaj, județul meu natal.

Pe parcursul perioadei scurse de când coordonez activitatea penitenciarelor, am avut oportunitatea de a cunoaște mulți polițiști de penitenciare, atât în administrație, în unități, cât și la nivel sindical. Am apreciat și apreciez dedicația, devotamentul și sacrificiul de care dau dovadă în fiecare zi la locul lor de muncă.

Cu această ocazie, transmitem cele mai sincere urări de La Mulți Ani Poliției Penitenciare!

Secretar de stat în Ministerul Justiției,

Av. Bogdan George ILEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *