Ministrul Cseke Attila la Sărmășag: „Sprijinirea tinerelor familii este o prioritate pentru minister”

Creșă, grădiniță, școală, rețea de apă-canalizare și clădire de primărie modernizată, în județul Sălaj, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin #PNDL.

Se construiește o creșă nouă în Sărmășag și o grădiniță la Crasna, iar școala din Pericei va fi modernizată. Totodată, localnicii din Șamșud vor avea o rețea nouă de apă și canalizare, iar sediul Primăriei din Vârșolț va fi reabilitată – ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a fost vineri în vizită de lucru în județul Sălaj.

La Sărmășag, ministrul Cseke a fost întâmpinat de primarul Dombi Attila, unul dintre cei mai performanți primari ai UDMR, comunitate care se dezvoltă într-un ritm foarte accelerat.

”La Sărmășag va fi construită o creșă nouă. Sprijinirea tinerelor familii este o prioritate pentru minister, astfel vom demara dezvoltarea rețelei de creșe din România încă în acest an”, a declarat, la vizita de lucru, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila.

Cu ocazia vizitei sale din județul Sălaj, ministrul s-a întâlnit cu prefectul județului, președintele Consiliului Județean și primarul din Zalău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *