Ministrul Fondurilor Europene s-a întâlnit cu primarii și mediul de afaceri din județ

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel-Ioan Boloș, a avut vineri, 29 iulie, la Zalău, o întâlnire de lucru cu conducerea Consiliului Județean Sălaj, cu primarii din județ, precum și cu reprezentanții mediului de afaceri. La eveniment a luat parte și secretarul de stat în Ministerul Justiției, Bogdan Ilea.
💶 În cadrul întâlnirii, au fost prezentate în detaliu oportunitățile de finanțare a proiectelor locale prin Programul Operațional Regional 2021-2027, respectiv prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru Regiunea Nord-Vest.
📌 „Îi mulțumesc domnului ministru pentru că a acceptat invitația de a fi, astăzi, în mijlocul nostru, precum și pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă. Fondurile structurale reprezintă o șansă extraordinară pentru dezvoltarea fiecărei comunități și am convingerea că primarii din Sălaj vor fi pregătiți cu proiecte viabile, pentru a avea un grad de absorbţie cât mai mare și a folosi cât mai eficient acești bani nerambursabili”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *