Ministrul Lucian Bode a dezbătut la Satu-Mare și Sălaj, Moțiunea „România Liberală” a premierului Cîțu

Ministrul Lucian Bode împreună cu colegi liberali a dezbătut în acest weekend la Sălaj și Satu-Mare, Moțiunea „România Liberală” a premierului Florin Cîțu – candidat pentru funcția de președinte al PNL la Congresul din 25 septembrie.
Surse din cadrul partidului spun că dacă premierul Florin Cîțu câștigă șefia PNL, atunci ministrul Lucian Bode are asigurat una dintre funcțiile de prim-vicepreședinte.
În acest moment Lucian Bode este președintele filialei Sălaj și vicepreședinte PNL Regiunea N-V.
„Am dezbătut în acest sfârșit de săptămână, alături de liberalii din județele Sălaj și Satu-Mare, Moțiunea “România Liberală”, dar și proiectele de dezvoltare din aceste două județe.
Programul candidatului Florin Cîțu la președinția Partidului Național Liberal, “România Liberală” este un program axat pe susținerea investițiilor acestea fiind motorul unei creșteri economice sănătoase.
Dezvoltarea României este strâns legată de implementarea unui proiect de țară curajos care își asumă reforme esențiale pentru deblocarea marilor sisteme publice și descătușarea potențialului de creștere în domeniile cheie care aduc valoare adăugată mare în economie.
Pentru echipa Florin Cîțu performanța la guvernare este o prioritate și ea poate fi atinsă prin unitatea liberalilor în jurul scopului comun de a duce înainte România și a aduce prosperitate românilor.
Mă bucur că liberalii din cele două organizații au înțeles aceste lucruri și susțin “România Liberală” – soluția pentru viitorul PNL și al României”, a transmis ministrul de interne, Lucian Bode. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *