Ministrul Lucian Bode a împărțit autografe după jocul demonstrativ din debutul Cupei Viitorul

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode – președintele PNL Sălaj, a participat ieri, 23 august, la ora 20.00, la meciul demonstrativ organizat în deschiderea Cupei Viitorul, joc disputat la Baza Sportivă din Hereclean.

În fața a zeci de spectatori, fostele glorii ale fotbalului românesc – Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Marius Niculae, Dănuț Lupu, Miodrag Belodedici, Daniel Iftodi s-au duelat cu echipa sălăjeană formată din oficialitați precum Lucian Bode, Robert Sighiartău, Ionuț Stroe, George Dumitrică, Dinu Iancu Sălăjanu si oameni de afaceri din comunitatea județeană – Dumitru Blaga -SIMEX Șimleu.

La finalul jocului, ministrul Lucian Bode a fost asaltat de copii, ocazie cu care demnitarul le-a acordat inclusiv autografe.

„A fost o plăcere să mă aflu din nou pe teren, la meciul de deschidere a Cupei de Vară Viitorul, aflată la cea de-a XVI-a ediție, alături de prieteni cu care împărtășesc pasiunea pentru fotbal. A fost o seară specială, cu o energie bună și le mulțumesc celor care ne-au fost alături la acest eveniment care are o tradiție solidă și care sunt convins că inspiră și motivează tinerele generații iubitoare ale sportului rege. Urmează 3 zile de competiție în care echipe de juniori din întreaga țară vor face proba fair–play-ului și a talentului.
Succes echipelor participante și să ne revedem cu bine anul viitor!”, a transmis ministrul Lucian Bode. 

One thought on “Ministrul Lucian Bode a împărțit autografe după jocul demonstrativ din debutul Cupei Viitorul

  1. Ce vedetă a ajuns și papagalul ăsta! In loc să dea autografe Belodedici, Lupu erc. dă un neica nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *