Ministrul Lucian Bode s-a asigurat că lucrările la Palatul Administrativ vor fi finalizate la termen

Aflat acasă la Zalău, ministerul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a avut, astăzi, 23 august, alături de conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj, o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai antreprenorului, proiectantului, dirigintele de şantier şi arhitectul proiectului vizând reabilitarea Palatului Administrativ Zalău.

Ministrul Lucian Bode, un iubitor al sportului rege, a participat începând cu orele 20.00 la un meci demonstrativ alături de fostele glorii ale fotbalului românec, joc disputat la Baza Sportivă CS Viitorul din Hereclean.

„Încă un pas spre finalizarea investiției în Palatul Administrativ Zalău! Am avut astăzi o întâlnire de lucru la sediul Instituției Prefectului județului Sălaj, în cadrul căreia am analizat stadiul implementării Proiectului vizând „Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ Zalău”. Am vrut astfel să mă asigur că atât reprezentanții beneficiarului de proiect, respectiv Instituția Prefectului Județului Sălaj, cât și antreprenorul, proiectantul, dirigintele de şantier şi arhitectul implicați în proiectul vizând reabilitarea Palatului Administrativ Zalău nu întâmpină probleme în ceea ce privește execuția la termen a acestui important obiectiv. I-am asigurat pe toți cei prezenți la această întâlnire că proiectul, demarat în 2018, beneficiază astăzi de toată susținerea Guvernului Cîțu, astfel că nu există niciun impediment ca lucrările de reabilitare a Palatului Administrativ Zalău să nu fie finalizate la termen”, a declarat ministrul Lucian Bode. 
La rândul său, antreprenorul a dat asigurări că se va încadra în termenul contractual de execuție, ceea ce înseamnă că până la finele anului viitor, mai precis la sfârșitul lunii noiembrie 2022, lucrările vor fi finalizate.
Proiectul vizând „Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ Zalău” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, valorea totală fiind de circa 24 milioane de lei.
„După 40 de ani în care această clădire nu a mai beneficiat de intervenții capitale, lucrările în curs o vor transforma în prima clădire inteligentă din municipiul Zalău. Sălăjenii trebuie să știe că investiția în Palatul Administrativ Zalău este o investiție în creșterea calității serviciilor publice oferite întregii comunități din județ!”, a conchis ministru MAI, Lucian Bode. 

One thought on “Ministrul Lucian Bode s-a asigurat că lucrările la Palatul Administrativ vor fi finalizate la termen

  1. Bode este un om,are funcția de ministru.
    Ministerul este o instituție din cadrul guvernului. Deci, străduiți-vă să dați dovadă că sunteți școliți,indiferent unde la Goldiș, Spiru,Universitatea de vest etc…sau chiar la Facultatea de management din Șimleu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *