MINUNE ÎNTR-O GOSPODĂRIE DIN SĂLAJ! CE A GĂSIT UN BĂRBAT ÎNAUNTRU PORCULUI SĂU

Minune într-o gospodărie din Sălaj! Un bărbat a rămas șocat după ce a sacrificat porcul de sărbători! Acesta a găsit în interiorul animalului nu mai puțin de 14 rinichi!

Chiar și medicii veterinari au rămas interziși după ce au fost anunțați și au văzut cu ochii lor minunea. Se pare că opt rinicchi erau așezați într-o parte a corpului animalului, șase, în cealaltă. Omul, ajutat de un jurnalist local, a dus rinichii la analiză la Direcţia Sanitar Veterinară, scrie detectivuldepresasoc.ro.

Porcul avea o greutate de 150 de kilograme și a fost sacrificat în comuna Băbeni, judeţul Sălaj.

Porcul sacrificat de Crăciun în Sălaj avea 14 rinichi

Rinichii au fost duși pentru analiză la DSV Maramureș. „Rinichii primiţi prezintă modificări ale formei şi ale culorii. La un rinichi normal, la secţiune, se observă o delimitare a zonei corticale de zona medulară. Se pun în evidenţă piramidele şi bazinetul renal. La probele primite, nu observăm acea delimitare a zonei corticale de zona medulară, nici piramidele renale nu se văd. Este un rinichi afuncţional. Am făcut secţionări la toţi lobii la unul din rinichii primiţi şi nu se observă structura de bază a unui rinichi obişnuit”, a spus Corina Dragoş, de la DSV Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *