Mugurel Moraviț: ”Voi continua, dezvolta și crea noi oportunități pentru comuna Bobota!”

Mugurel Moraviț este candidatul PNL pentru funcția de primar al Comunei Bobota, anunțat oficial în cadrul evenimentului de vineri, 19 aprilie, când PNL și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie.

Mugurel Moraviț revine în forță și își dorește să continue dezvoltarea comunei Bobota, așa cum a făcut și în primul său mandat din perioada 2016-2020, perioadă în care s-au realizat multe investiții importante pentru cetățeni.

Cu forțe proaspete, cu o echipă puternică și dornic să facă treabă bună pentru Comuna Bobota, Mugurel Moraviț promite să fie primarul fiecărui cetățean, dedicat și deschis la dialog.

„Dragi concetățeni,

Vin în fața dumneavoastră cerându-vă, din nou, încrederea prin vot. În ultimii patru ani am avut posibilitatea să reflectez asupra activității mele ca primar, din mandatul 2016-2020 și recunosc că mi-aș fi dorit mai mult și o mai bună comunicare cu dumneavoastră.
Am putut, totodată, să compar ceea ce s-a realizat în perioada 2016-2020, cu ce s-a realizat, mai puțin, în perioada 2020-2024. Dumneavostră puteți analiza, compara și aprecia dacă am sau nu dreptate.
Acum, mai mult ca oricând, cred că Bunul Dumnezeu are un plan cu mine și va lucra prin dumneavoastră pentru comunitatea noastră, dându-mi gândul să recandidez și să mă susțineți”,
Al dumneavoastră, Mugurel Moraviț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *