Nicolae Olar, noul consilier județean din partea USR-PLUS Sălaj

După alegerile parlamentare din 6 decembrie Alianța USR-PLUS a reușit să obțină al treilea scor electoral din județ, astfel că a obținut două fotolii de parlamentar – deputat Alin Prunean și senator Cosmin Viașu.

Alin Prunean și-a preluat azi în mod oficial statul de parlamentar, astfel că va fi nevoit să demisioneze din funcția de consilier județean ales.

Locul lăsat liber de Prunean va fi ocupat de inginerul Nicolae Olar angajat la Tenaris Silcotub. Nicolae Olar aste absolvent al UTCN Cluj și a studiat la Liceul de Matematică-Fizică din Zalău. Este soțul consilierei municipiului Gabriela Olar.

2 thoughts on “Nicolae Olar, noul consilier județean din partea USR-PLUS Sălaj

  1. Interesant, oare se deosebesc cu ceva față de celelalte partide cei din USR PLUS, soția la Consiliul Local și soțul la Consiliul Județean, strigăm tare că nu suntem ca ceilalți dar punem toata familia in consilii, oare ce se întâmplă cu afirmația „fără nepotisme” – rămâne doar la nivel declarativ?

  2. Rusine, ati facut atata tam-tam ca sunteti altfel tot la fel, PSD-isti mascati, doar ciolanul va intereseaza. parca d-na Olar vroia sa fie primar, rusine sa va fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *