Noul lider al primarilor PSD Sălaj, Dorel Liviu Man primarul din Letca, ales prin vot democratic

Săptămâna trecută liderii PSD Sălaj și-au ales președintele Ligii Aleșilor Locali la nivel județean, funcție ocupată în ultimul mandat de Mircea Pop primarul comunei Cuzăplac.

În cadrul ședinței la care au luat parte primarii și viceprimarii PSD Sălaj a fost ales noul lider în persoana primarului din Letca, Dorel Liviu Man, care a fost votat în unanimitate, fără nicio abținere sau vot împotrivă.

Noul președinte al aleșilor locali Dorel Liviu Man va conduce acest for decizional pentru un mandat de 4 ani, iar printre principalele atribuții este reprezentarea primarilor PSD Sălaj în forurile centrale PSD de la București.

După ce a reușit să câștige alegerile locale din 2020 pentru a treia oară și să facă istorie în Letca, Dorel Liviu Man fiind sigurul primar care în ultimii 50 de ani reușește această performanță.

Dorel Liviu Man este cel mai performant lider PSD, care are cei mai mulți consilieri locali la nivelul județului Sălaj, respectiv 7. PSD Letca s-a reconfirmat ca una dintre cele mai puternice organizații locale din Sălaj și mai mult, Dorel Liviu Man a invins PNL-ul în toate competițiile electorale.

„Sunt onorat de această nouă poziție și îmi propun să readuc în prim-planul dezbaterilor importanța și problemele cu care se confruntă comunitățile locale. Voi fi o voce puternică la nivel central pentru a face cunoscut prioritățile aleșilor locali în beneficiul cetățeanului. Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată, iar faptul că am fost ales cu unanimiate de voturi îmi reconfirmă sentimentul că tot ce am realizat atât pe plan politic, cât și administrativ am făcut bine și voi continua cu aceiași implicare să lucrez alături de echipa mea în interesul cetățeanului”, ne-a declarat noul lider al primarilor PSD, Dorel Liviu Man. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *